Consell de Mallorca i Mancomunitat del Pla, junts pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el gerent de la Mancomunitat del Pla, Joan Cifre. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

La Mancomunitat del Pla ha estat la protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el gerent de la mancomunitat, Joan Cifre, per tractar els projectes que es volen posar en marxa a la regió amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir els tècnics de l’Oficina de Fons Europeus, José Planas i Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus al gerent de la mancomunitat. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es va explicar la convocatòria PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics). També es varen identificar altres necessitats i projectes per part de la mancomunitat que s’ajusten a les convocatòries de residus i fuites d’aigua.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a la Mancomunitat del Pla més informació sobre les convocatòries obertes i d’interés per a la regió.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.