Consell de Mallorca i Maria de la Salut, junts pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Maria de la Salut, Bernat Quetglas. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

Maria de la Salut ha estat la protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja es poden demanar a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle de Maria de la Salut, Bernat Quetglas, per tractar els projectes que es volen posar en marxa al municipi amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també va assistir la tècnica de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus al batle de Maria de la Salut. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es van explicar les convocatòries relacionades amb la eficiència energètica. El programa PREE (Programa de Rehabilitació Energètica d’Edificis) va ser protagonista. També es va parlar del DUS (Desenvolupament Urbà Sostenible) i del PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics).

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Maria de la Salut més informació sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca? Visita la secció Ajuts Mallorca.