Llei de seguretat alimentària i nutrició

Inscripció tancada

Continguts
Comparteix-ho:
Share on facebook
Share on twitter

Objectius

Adquirir coneixements sobre la nova Llei 17/2011, de 5 de juliol, de seguretat alimentària i nutrició, així com els instruments legislatius i els organismes oficials relacionats amb la seguretat alimentària i la nutrició.

A qui s’adreça?

Aquesta acció formativa s’adreça, especialment, a persones que volen aprendre sobre la correcta alimentació i nutrició, d’acord amb el marc legal vigent a l’Estat espanyol en matèria de seguretat alimentària i prevenció de l’obesitat.

Requisits

Es recomana tenir coneixements bàsics d’ús de navegadors web (nivell d’usuari).

Unitats temàtiques

  1. Aspectes més destacats.
  2. Registres.
  3. Estratègia de la nutrició l’activitat física i la prevenció de l’obesitat (NAOS).
  4. Observatori de la Nutrició i de l’Estudi de l’Obesitat.
  5. Pla Nacional de Control Oficial de la Cadena Alimentària.
  6. L’Estat, les Comunitats Autònomes i les entitats locals.
  7. El sistema d’informació de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició.
  8. Vies de suport i cooperació cientificotècniques.
  9. Xarxa de Laboratoris de Seguretat Alimentària.