El Consell, amb el retorn de la Pujada a Lluc de la Part Forana

El conseller de Presidència, Javier de Juan, juntament amb l’associació d’Antics Blavets, presenten el cartell de l’edició d’enguany

La nova edició de la Pujada a Lluc de la Part Forana ja té cartell, i ha estat presentada oficialment. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Associació d’Antics Blavets de Lluc, compta amb el suport del Consell de Mallorca, qui farà una aportació de 40.000 euros.

Aquest dijous, el conseller de Presidència, Javier de Juan, acompanyat del batle de Sa Pobla i president de l’associació dels Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i de l’autor del cartell, Xisco Duarte, van presentar el cartell de la Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana.

Cartell de l’edició 2022 de la Pujada a Lluc de la Part Forana

De Juan ha felicitat l’artista i ha animat la gent a participar-hi. “Després de dos anys sense poder fer-ho, serà una gran oportunitat de poder gaudir d’aquesta multitudinària trobada al Santuari de Lluc. Una tradició molt nostra que uneix espiritualitat, esport, natura i cultura”, ha dit.

La pujada a Lluc de la Part Forana se celebrarà el dissabte 10 de setembre i la matinada del diumenge 11, amb punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca preveu reunir, des de 48 municipis de Mallorca, més de 8.000 peregrins de tota l’illa.