El Consell celebra una jornada divulgativa per a dones emprenedores a Inca

La jornada es va centrar en la III convocatòria d’ajuts per a projectes transformadors liderats per dones emprenedores i va tenir lloc al Museu del calçat d’Inca

El departament de Presidència del Consell de Mallorca ha posat en marxa la III convocatòria de subvencions per a projectes transformadors liderats per a dones emprenedores, uns ajuts destinats a impulsar l’emprenedoria entre les dones a través de projectes que tenguin un important component social. Amb motiu de la posada en marxa d’aquesta nova convocatòria per a dones emprenedores, hem celebrat una nova jornada a Inca, en la qual es va parlar d’emprenedoria en femení.

L’acte va començar amb la nostra companya, na Marga Serra, obrint l’esdeveniment organitzat per la conselleria de Presidència del Consell de Mallorca al Museu del Calçat d’Inca.

El batle d’Inca, en Virgilio Moreno, va donar la benvinguda a l’acte, i seguidament va ser el torn per a la presidenta del Consell de Mallorca.

Na Catalina Cladera va presentar, a continuació, la III convocatòria del programa d’ajuts ‘Projectes Transformadors Liderats per Dones’. Aquest és un programa fonamental per impulsar l’emprenedoria entre les dones.

Més de 70 dones emprenedores interessades en rebre aquestes ajudes han participat en aquestes jornades que s’han organitzat per part de la Direcció Insular de Coordinació en base a la petició de les pròpies dones que demanaven informació, i formació, sobretot per justificar la part de l’impacte social

Tal com va explicar Cladera, davant de les dones assistents a les jornades, l’impacte social és clau. La institució insular dona suport a projectes liderats per dones que contribueixen a la transformació del model econòmic i social, que produeixen canvis positius i de sostenibilitat en benefici de les persones.

Javier de Juan, conseller de Presidència, va intervenir explicant el funcionament d’aquests ajuts i com serviran per posar en marxa nous projectes socials i innovadors.

El compromís del Consell amb aquesta iniciativa es consolida. A la primera convocatòria el Consell va destina 700.000 euros i A la segona 833.000 euros. En aquesta tercera convocatòria destina 1,6 milions. En total més de 3 milions d’euros destinats a les tres convocatòries.

A les jornades adreçades a dones emprenedores hi han participat el conseller de Presidència del Consell, Javier de Juan, la directora insular de coordinació, Margalida Amorós i la directora insular d’Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach.

Aquí trobaràs més informació d’aquesta subvenció, i so vols, ja pots demanar aquests nous ajuts a dones emprenedores, que ha posat en marxa el Consell de Mallorca.