El Consell col·labora amb el Col·lectiu Moda Mallorca en la promoció dels seus productes

El Corte Inglés de les Avingudes compta per aquesta temporada amb un espai de venda destinat a sis dissenyadors de l’illa compromesos amb la fabricació responsable i que són part del Col·lectiu Moda Mallorca

Sis professionals del disseny de Mallorca tenen a la venda els seus productes a El Corte Inglés d’Avingudes de Palma, gràcies a la col·laboració de l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca amb l’establiment comercial amb el suport del Consell insular. L’objectiu és donar a conèixer a residents i turistes la tasca que desenvolupa el teixit productiu de la moda de l’illa, a través d’un espai amb aparadors presents ja aquesta temporada a l’establiment.  

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat l’espai amb la directora de El Corte Inglés d’Avingudes, Vanesa González, la presidenta de l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca, Joana Borràs, i el director insular de Promoció Econòmica, Joan Font. 

El projecte, desenvolupat per  Moda Mallorca amb el suport de la Direcció Insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, pretén difondre l’excel·lència dels creatius que treballen i elaboren els seus productes de manera local i compromesos amb la fabricació responsable. 

El conseller Alzamora ha destacat la importància d’un aparador com aquest:  “necessitam que el mateix consumidor conegui i promocioni el producte de Mallorca. Així, aconseguirem que les empreses i en aquest cas les dissenyadores puguin desenvolupar la seva activitat de forma racional i, sobretot, sostenible”. 

Les sis firmes mallorquines de Moda Mallorca compartiran espai amb altres marques locals a dins una iniciativa que s’emmarca en el compromís de El Corte Inglés de donar visibilitat al producte industrial fabricat a l’illa, amb el component afegit de la producció sostenible en aquest cas.

Moda Mallorca, que va néixer el 2018, és un projecte que compta amb més de 30 associats entre empreses, dissenyadors i creatius de l’illa que hi fabriquen els seus productes i estan compromesos amb valors com la sostenibilitat. Las empreses mallorquines que comercialitzaran els seus productes en un mateix espai de El Corte Inglés són Monge Shoes (calçat i accessoris), Carminitta hecho en Mallorca (confecció infantil), Mica joieria d’autor, Pla (calçat i confecció artesanal), Cecilia Sörensen (moda femenina) i Feel Mallorca (moda).

A Mallorca Activa promocionam el producte de Mallorca amb el primer directori de empreses dels municipis de Mallorca de menys de 20.000 habitants.