El Consell de Mallorca i Sóller, junts per impulsar els fons Next Generation

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Sóller, Carlos Simarro, per impulsar els fons Next Generation al municipi

El municipi de Sóller ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle de Sóller, Carlos Simarro, amb els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation com a tema principal de conversa.

A la reunió, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Sóller, també varen assistir la regidora de Desenvolupament Local i Sanitat, Catalina Mª Pomar; el tècnic de l’ajuntament, Miguel Ángel López, i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Christian Esteva.

Margalida Amorós va començar la reunió presentant l’Oficina de Fons Europeus als representants sollerics, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos) i les properes convocatòries relacionades amb el turisme, el comerç i la modernització i gestió sostenible de les infraestructures de les arts escèniques i musicals. L’Oficina de Fons Europeus remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Sóller.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.