El Consell de Mallorca i Capdepera, junts pels fons Next Generation

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández, per impulsar els fons Next Generation al municipi

El municipi de Capdepera ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que es posaran en marxa a Mallorca aviat.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández, per comentar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc al Centre Cap Vermell, a Cala Ratjada, també varen assistir els regidors de Capdepera Carmen Corraliza, Pere Terrasa, Mónica Viejo, Lorena Molinillo, Agustí Nebot i Marga Rico, a més dels tècnics de l’Oficina de Fons Europeus, Christian Esteva i José Planas.

Margalida Amorós va començar presentant l’Oficina de Fons Europeus a l’equip de govern gabellí, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos) i el MOVES III (Movilidad Eficiente y Sostenible), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Capdepera.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.

Reunió Fons Next Generation a Capdepera
Participants a la reunió celebrada al Centre Cap Vermell de Cala Ratjada amb motiu de la presentació de l’Oficina de Fons Europeus.