Els fons Next Generation centren la reunió entre el Consell i l’Ajuntament de Petra

El Tinent de Batle de Petra, Miquel Jaume, es reuneix amb Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics, per parlar dels fons Next Generation

El municipi de Petra ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation i la seva implantació a Mallorca.

El Tinent de Batle del municipi, Miquel Jaume, s’ha desplaçat fins al Palau del Consell, seu del Consell de Mallorca, per comentar amb na Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics, els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation. A la reunió també van assistir José Planas, tècnic de la Fundació Mallorca Turisme, i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Na Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar aquesta oficina al Tinent de Batle petrer. També va explicar els objectius d’aquesta entitat i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Petra.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.