Emprenedores de la mà del Consell de Mallorca

El Consell presenta la III convocatòria de subvencions per a projectes transformadors liderats per dones davant més de 70 emprenedores de Mallorca

El Consell ha presentat, amb la col·laboració de Mallorca Activa, la tercera convocatòria de subvencions per a projectes transformadors liderats per dones emprenedores de Mallorca.

L’acte, presentat per l’agent de Mallorca Activa, Marga Serra i que ha tingut lloc a la sala de conferències d’Esment Escola Professional, havia penjat el cartell de “complet” ja feia dies, i, tot i això, s’han superat totes les expectatives amb l’assistència de més de 70 dones emprenedores que volen començar els seus projectes de la mà del Consell de Mallorca.

Dos són els eixos d’aquesta nova convocatòria de subvencions per a projectes empresarials: que siguin liderats per dones i que contribueixin a la transformació del model econòmic i social de Mallorca.

Mallorca Activa tindrà un paper important a aquesta nova convocatòria, ja que els nostres agents s’encarregaran de donar suport i assessorament a totes les dones emprenedores que vulguin demanar aquests ajuts.

Els projectes que vulguin accedir a aquest programa, tindran l’oportunitat de rebre ajuda de tres formes diferents:

  1. Un crèdit per finançar les despeses corrents.
  2. Una subvenció per a inversió directa en el projecte.
  3. Un programa per mentoritzar i acompanyar a les emprenedores.

A aquests ajuts poden optar dones que vulguin posar en marxa un projecte transformador per al model econòmic. També poden optar organitzacions empresarials que tinguin un consell d’administració integrat totalment per dones o que tengui una plantilla amb un 60% de dones.

Suport a les emprenedores de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat present a la presentació d’aquests nous ajuts i ha donat el seu suport a totes les emprenedores de Mallorca que eren presents a l’esdeveniment.

A l’acte també han assistit el conseller de Presidència, Javier de Juan, i la directora insular de Coordinació i Projectes Estratègics, Margalida Amorós.

L’acte ha finalitzat amb la participació de quatre dones emprenedores de Mallorca, que han posat en marxa els seus projectes empresarials gràcies a les anteriors convocatòries d’aquesta subvenció.