Èxit de la II Jornada d’Oportunitats Professionals del SOIB i el Consell de Mallorca

L’equip de tècnics de Mallorca Activa ha impulsat aquesta jornada organitzada pel SOIB i el Consell de Mallorca, participant activament en l’organització, elaborant continguts i realitzant diferents sessions informatives al llarg del dia

La II Jornada d’Oportunitats Professionals del SOIB i el Consell de Mallorca ha finalitzat amb un èxit de convocatòria, amb una assistència de prop de 70 persones, que varen omplir el saló d’actes de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Els participants eren part del personal que és dins dels programes del SOIB Dona, Joves Qualificats, i Visibles.

La jornada, presentada per la nostra companya Raquel Madrigal, i que va obrir la directora insular de Coordinació i Projectes Estratègics, Margalida Amorós, va comptar amb el suport i la coordinació de l’equip d’agents de Mallorca Activa.

Després de la benvinguda institucional, el company de Mallorca Activa, Roberto Pérez, va fer una interessantíssima ponència dividida en dues parts en les quals va parlar de la bretxa digital, en primer lloc, i de les passes que s’han de seguir per emprendre una nova aventura empresarial. La xerrada d’en Roberto va afrontar temes de molta actualitat, com ara la plataforma Cl@ve Pin, el certificat digital, com trobar feina al cercador del SOIB o les formes jurídiques per emprendre un negoci.

Seguidament, la nostra companya Marga Serra va dirigir una interessant entrevista a l’emprenedora Daniela Rueda, fundadora de Vida Mallorca. Na Daniela és una de les persones que s’han acollit al programa de subvencions per a dones emprenedores del Consell de Mallorca.

Després d’un breu refrigeri, la coach Patricia Caro va fer una ponència motivacional per animar a les persones presents a l’auditori a emprendre.

La jornada es va tancar amb els missatges d’ànim de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el director general de Model Econòmic i Ocupació del Govern, Llorenç Pou. En les seves intervencions, es va retre homenatge a les 428 persones que s’han incorporat a la plantilla del Consell de Mallorca al llarg d’aquesta legislatura través de les convocatòries dels diferents programes del SOIB, animant-los a continuar endavant i agraint el seu esforç i la feina feta per millorar els serveis a la ciutadania.

A l’esdeveniment també hi van assistir el conseller de Presidència Javier de Juan i la presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso.

L’equip complet de tècnics i tècniques de Mallorca Activa, que han ajudat en l’organització i coordinació d’aquesta jornada, el formen, a més dels anteriors: Adolf Calvo, Fabiola Ocete, Lluïsa Oliver, Joaquín Martín, Cesc Ventura i Sergi Cañellas.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.