Ja s’han repartit més de 60 bosses de la campanya de comerç “Estima Sant Llorenç”

L’ajuntament de Sant Llorenç ja ha repartit més de 60 bosses de la campanya de comerç “Estima Sant Llorenç”, una nova iniciativa per incentivar el consum local

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol animar a la ciutadania a seguir consumint al comerç de proximitat amb una campanya que no tan sols cerca donar suport i afavorir el comerç local, sinó també agrair als llorencins i llorencines la seva implicació regalant una bossa confecciona íntegrament a Sant Llorenç des Cardassar amb producte local de km 0.

Per aconseguir-la, s’han d’acumular fins a 30 punts que s’aniran incorporant a una targeta que es pot recollir directament a l’Espai 36 o a les delegacions de Son Carrió o sa Coma. Una vegada es fan compres als comerços adherits, per un valor superior a 10 €, aquests signaran la targeta. Per aconseguir la bossa s’hauran de tenir els segells de 10 establiments diferents. Una vegada s’hagin aconseguit els punts, es pot passar a recollir la bossa a l’Espai 36 i a les delegacions de Son Carrió i sa Coma.

Per conèixer totes les iniciatives innovadores dels municipis de Mallorca, visita la nostra secció Mallorca Emprèn.