Reunió amb l’Ajuntament de Mancor de la Vall pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga, amb els fons Next Generation com a protagonistes

El municipi de Mancor de la Vall ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle del municipi, Guillem Villalonga, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també va assistir el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Christian Esteva.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus al batle mancorí, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics), DUS5000 (Desenvolupament Urbà Sostenible, per a municipis de menys de 5.000 habitants) i el MOVES III (Mobilitat Eficient i Sostenible).

També es va parlar de les convocatòries d’autoconsum del GOIB, així com de la línia d’ajuts Comerç 2022 del Consell de Mallorca. Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Mancor de la Vall tota la informació bàsica sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.