Reunió amb l’Ajuntament de Muro pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Muro, Antoni Serra. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

El municipi de Muro ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle del municipi, Antoni Serra, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir el la tècnica de l’ajuntament de Muro, Úrsula Triay; el consultor extern del consistori murer, Antoni Viader, i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Nicolás Giraldo.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als representants murers. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es va explicar la convocatòria PIMA adapta. El Pla d’Impuls al Medi Ambient per a l’Adaptació al Canvi Climàtic, una convocatòria que, tot i no ser Next Generation, va despertar interés.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Muro tota la informació necessària sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa els ajuts Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.