Reunió amb l’Ajuntament de Pollença pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb representants de l’ajuntament de Pollença amb els fons Next Generation com a protagonistes

El municipi de Pollença ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la Tècnica de Turisme, Mari Carmen Luis, i l’AODL del municipi, Priscila Seguí, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir els tècnics de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons i José Planas.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus a les representants pollencines, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos), DUS5000 (Desarrollo Urbano Sostenible, per a municipis de menys de 5.000 habitants) i el MOVES III (Movilidad Eficiente y Sostenible), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Pollença.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.