Reunió amb l’Ajuntament de Santa Eugènia pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, amb els fons Next Generation com a protagonistes

El municipi de Santa Eugènia ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que es posaran en marxa a Mallorca aviat.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir els regidors de Santa Eugènia Cristina Ballester Parets i José Luis Urraca, a més del tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als representants taujans, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Santa Eugènia.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.

Reunió Fons Next Generation Mallorca amb el batle de Santa Eugènia
D’esquerra a dreta: Cristina Ballester Paret, regidora d’Hisenda, Pressuposts, Funció Pública, Contractació Pública Socialment Responsable, Responsabilitat Social, Comunicació, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Santa Eugènia; José Luís Urraca Matin, regidor de Mobilitat, Habitatge, Economia, Accessibilitat i Turisme de l’Ajuntament de Santa Eugènia; Margalida Amorós, directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics; Joan Riutort, batle de Santa Eugènia i Salvatore Mele, tècnic de l’Oficina de Fons Europeus.