Reunió amb l’Ajuntament de Santa Maria del Camí pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

El municipi de Santa Maria del Camí ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja estan rodant a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc al Palau del Consell, seu del Consell de Mallorca, també van assistir l’AODL, Llorenç Beltran, i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Nicolás Giraldo.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus al batle santamarier. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Santa Maria del Camí tota la informació necessària sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi, com ara les de comerç i les actuacions relacionades amb l’energia.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa els ajuts Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.