Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament d’Alarò

El batle d’Alarò, Llorenç Perelló, es reuneix amb tècnics de l’Oficina de Fons Europeus per parlar dels fons Next Generation

El municipi d’Alaró ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

El batle del municipi, Llorenç Perelló, s’ha desplaçat fins a la Cambra de Comerç de Mallorca per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation. A la reunió també van assistir els tècnics de l’Oficina de Fons Europeus, Nicolás Giraldo i Salvatore Mele.

Els dos agents de l’Oficina de Fons Europeus van presentar aquesta oficina al batle Perelló. També van explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi d’Alarò.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.