Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament de Lloseta

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb representants de Lloseta per parlar dels fons Next Generation

El municipi de Lloseta ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la Tinent de Batle de Lloseta, Antònia Massanet, i amb part del seu equip, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir l’AODL de Lloseta, Joan Llobera; el tècnic de la Fundació Mallorca Turisme, José Planas i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als i les representants llosetins. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries de Comerç Sostenible i el pla MOVES III (Mobilitat Eficient i Sostenible). També es va parlar de la convocatòria PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics) i la de residus.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Lloseta.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.