Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament de Llucmajor

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix per parlar dels fons Next Generation amb una representació de l’ajuntament de Llucmajor

El municipi de Llucmajor ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que es posaran en marxa a Mallorca aviat.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la regidora de Llucmajor, Pilar Bonet, responsable de Recursos Humans, Hisenda, Contractació Pública i Manteniment Urbà del municipi, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també va assistir el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus a la representant llucmajorera, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Plan de Impulso a la Rehabilitación de Edificios Públicos), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Llucmajor.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.

D’esquerra a dreta: Salvatore Mele, tècnic de l’Oficina de Fons Europeus; Margalida Amorós, directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics; i Pilar Bonet, regidora de Recursos Humans, Hisenda, Contractació Pública i Manteniment Urbà de l’ajuntament de Llucmajor.