Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament de Santanyí

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb la batlessa, Maria Pons, per parlar dels fons Next Generation a Santanyí

El municipi de Santanyí ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la batlessa de Santaní, Maria Pons, i amb part del seu equip, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir la interventora de Santanyí, Ana María Bonet; l’assessor jurídic-lletrat de l’Ajuntament, Guillem Mascaró; la tècnic municipal, Constança Vidal i la tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als i les representants santanyiners, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries MOVES III (Movilidad Eficiente y Sostenible), així com la convocatòria d’autoconsum elèctric del GOIB, i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Santanyí.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.