Alaró coneix de primera mà la plataforma de Mallorca Activa.

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, amb l’agent de Mallorca Activa, Miquel Àngel Bennàssar, es reuneixen amb la regidora d’Economia, Catalina Cifre, per coordinar futures línies d’actuació conjunta.

La plataforma Mallorca Activa ja s’ha presentat oficialment a Alaró. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’un dels agents de Mallorca Activa, Miquel Àngel Bennàssar, va ser l’encarregada d’explicar a la regidora d’Economia, Catalina Cifre, i a l’agent d’ocupació i desenvolupament local, Antònia Gomila, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent amb la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, van centrar part de la conversa.

Per altra banda, es va parlar de com es podrien desplegar al municipi d’Alaró algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa, així com futures línies de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alaró i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, a més d’un programa d’assessorament al consistori i al seu teixit empresarial o formació presencial al municipi.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Antònia Gomila, agent d’ocupació i desenvolupament local d’Alaró, Catalina Cifre, regidora de Economia d’Alaró, Margalida Amorós, directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca i Miquel àngel Bennàsar, agent de Mallorca Activa.