Mallorca Empresa

Mallorca Activa vol impulsar les empreses fomentant la innovació i l’adopció de la tecnologia per part dels diferents sectors productius. A través del treball en xarxa podrem fomentar la transformació del nostre teixit productiu. Volem oferir un punt de reunió en comú per als professionals i empresaris, on trobar recursos i oportunitats de desenvolupament.

Directori d'empreses de Mallorca

Posam al vostre servei un directori de les empreses dels municipis de Mallorca de menys de 20.000 habitants. El directori s'actualitzarà a mesura que els agents municipals i les empreses vagin introduint-hi dades. Si la vostra empresa no apareix al directori, emplenau el formulari que trobareu a continuació per millorar la vostra visibilitat a la xarxa.

Treball híbrid

La secció Treball híbrid serà un espai per a la digitalització de les PIMES i autònoms. Emplenau el formulari de contacte i deixau-nos les vostres dades com a interessats en fer ús de les eines digitals que posarem al vostre abast: plataformes de treball virtual, servidors compartits, xats, espais de videotrucades i més.

Assessorament Empresarial

Mallorca Activa posa a la vostra disposició un equip de professionals per ajudar-vos amb la vostra empresa. Tant si voleu cercar fonts de finançament com digitalitzar el vostre negoci o internacionalitzar els vostres productes, posau-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar la millors solució d’èxit adaptada al vostre model.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Entrevistes Mallorca Activa

Aquí trobareu les entrevistes realitzades per Mallorca Activa a iniciatives del teixit productiu local que promouen pràctiques responsables i sostenibles en l'àmbit socioeconòmic.

Vols conèixer el grau de digitalització de la teva pime?

00

MESURES DE PROTECCIÓ

CONVIURE AMB LA COVID-19

03

MESURES DE PROTECCIÓ

CONVIURE AMB LA COVID-19

MESURES DE PROTECCIÓ

CONVIURE AMB LA COVID-19

Directori d'empreses de Mallorca

Si estau interessats que el vostre negoci aparegui al nostre llistat, per favor, emplenau el següent formulari. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per verificar les dades que ens faciliteu.


    Dades de l'empresa    Dades de contacte


    Web i xarxes socials

    els termes i condicions així com la política de privacitat