Assessorament empresarial a Felanitx: Impulsant nous emprenedors amb Mallorca Activa

Descobreix com el nostre assessorament empresarial a Felanitx pot ajudar a nous emprenedors de Portocolom a posar en marxa els seus somnis

L’Emprenedoria és un camí difícil, i també pot ser ple de desafiaments. És per això que Mallorca Activa, a través de l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR), està oferint un valuosíssim servei d’assessorament empresarial a Felanitx. Avui explorarem com en Roberto Pérez està guiant a una nova emprenedora que somia en obrir un restaurant a Portocolom.

El servei d’assessorament empresarial de Mallorca Activa és una oportunitat única per als nous emprenedors. És una manera d’obtenir ajuda i orientació en un món empresarial que pot ser complicat. L’objectiu és proporcionar les eines i els recursos necessaris per a l’èxit.

L’assessorament empresarial a Felanitx i les seves àrees clau
 1. Ajudes i subvencions:
  Durant aquest assessorament, es destaquen les diverses ajudes disponibles per a aquells que volen iniciar un negoci o esdevenir autònoms. És fonamental conèixer les oportunitats de finançament per a les empreses de Felanitx.
 2. Pla de negoci complet:
  La creació d’un pla de negoci complet és fonamental per a qualsevol nou emprenedor. Aquest assessorament ofereix orientació sobre com elaborar un pla que sigui sòlid i eficaç per a l’èxit, en aquest cas, d’un restaurant.
 3. Formació empresarial:
  L’èxit empresarial avui en dia requereix un coneixement profund de les eines digitals. L’assessorament empresarial a Felanitx que va realitzar el nostre company va incloure informació sobre formació en eines com Canva, WhatsApp Business i Instagram per a empreses. Això permetrà a aquests emprenedors connectar amb el seu públic i créixer.
 4. Suport continu:
  Mallorca Activa no només ofereix assessorament inicial, sinó que també ofereix suport continu. Si decideixes convertir-te en autònom i treballes com a autònom durant sis mesos, hi ha una proposta d’assessorament addicional i la tramitació del kit digital.
Impulsam el petit comerç

Aquesta iniciativa és una prova de l’interès de Mallorca Activa en el desenvolupament empresarial i la prosperitat de la comunitat local. L’assessorament empresarial a Felanitx no només proporciona coneixements i recursos, sinó que també fomenta l’esperit emprenedor i el creixement econòmic al municipi.

Si ets un emprenedor amb somnis de tenir un restaurant, l’Assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa és una oportunitat que no pots perdre’t. Aprofita els coneixements i les eines que posem a la teva disposició per fer realitat el teu somni empresarial.

L’èxit comença amb la preparació adequada i l’orientació correcta, i això és precisament el que t’ofereixen aquest tipus d’assessoraments. No esperis més per aconseguir els teus objectius empresarials. Comença avui mateix amb el nostre ajut.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪