TIC NEGOCIOS_endesa_cambra_Transformacion digital_web-F

Línia d’ajudes per recolzar a les empreses en el seu camí cap a la transformació digital.

Sinopsi de l’ajut

En el marc del projecte Cambra ENDESArrollo, ajudarem a 40 empreses a integrar la transformació digital en la seva estratègia empresarial. Les ajudes, concedides per estricte ordre d’entrada, consisteixen en un informe individualitzat i 3.500 euros per a poder implementar alguna de les eines detectades com a necessàries en aquest assessorament previ.

Beneficiaris

Empreses i autònoms que que tinguin el domicili social i/o el centre productiu a Mallorca i Vulguin millorar la seva competitivitat amb la integració d’eines de transformació digital en les seves estratègies de negoci.

Àmbit Territorial

Govern

Òrgan gestor

Cambra Mallorca
C/ Estudi General, 7
07001 Palma. Illes Balears

Tel. (+34) 971 71 01 88
info@cambramallorca.com

Quantia

Un informe individualitzat i 3.500 euros per a poder implementar alguna de les eines detectades com a necessàries en aquest assessorament previ.

Requisits

Empreses i autònoms que:

  • Estiguin d’alta en la secció d’activitats empresarials de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), tots els epígrafs que es relacionen en aquest llistat.
  • Tinguin el domicili social i/o el centre productiu a Mallorca.
  • Vulguin millorar la seva competitivitat amb la integració d’eines de transformació digital en les seves estratègies de negoci.

Sol·licitud

  1. Dóna’t d’alta com a usuari en la nostra seu (botó superior dreta ‘crea compte’ de la seu), és un pas necessari previ a sol·licitar l’ajuda. Rebràs un mail per a verificar el teu compte de correu. Revisa la teva safata spam.
  2. A partir del 14 d’abril a les 9h s’habilitarà la inscripció a l’ajuda. Accedeix, des de la seu i una vegada estiguis loggejat, al programa Transformació Digital i clica en ‘Inscriu-te’. Emplena el formulari d’inscripció al programa i presenta la documentació requerida (pots començar a preparar-la ja. Trobaràs tota la informació en el desplegable ‘descarregar documentació’ al peu d’aquesta pàgina).

https://sede.cambramallorca.com/