dona + impuls

Línia d’ajudes per recolzar l’activitat empresarial de les dones, en el marc del projecte Cambra ENDESArrollo.

Sinopsi de l’ajut

S’inicia la concessió de 100 ajudes de 3.000 euros per a dones empresàries o empreses liderades per dones, amb seu a Mallorca, d’alta com a mínim els darrers 12 mesos, que hagin realitzat o vulguin realitzar una inversió productiva i, que el seu negoci estigui contemplat a la secció primera de l’Impost d’Activitats Econòmiques. 

Beneficiaris

Dones empresàries o empreses liderades per dones, amb seu a Mallorca

Àmbit Territorial

Govern

Òrgan gestor

Cambra Mallorca
C/ Estudi General, 7
07001 Palma. Illes Balears

Tel. (+34) 971 71 01 88
info@cambramallorca.com

Quantia

3.000 euros

Requisits

DONES que:

  • Estiguin donades d’alta en el Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors per Compte Propi o Autònoms (RETA)
  • Estiguin donades d’alta en la secció d’activitats empresarials de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), tots els epígrafs que es relacionen en aquest llistat.
  • En el cas de ser sòcies o comuneres d’un negoci, ostentin igual o més capital social que la resta dels seus socis/comuners.
  • Hagin mantingut la seva alta en RETA i en IAE, almenys, els 12 mesos anteriors a la presentació de la sol·licitud, i tinguin el compromís de continuar mantenint la seva activitat.
  • Tinguin la seu de la seva activitat empresarial a Mallorca
  • Hagin realitzat o tinguin previst realitzar alguna inversió productiva en el seu negoci, des del 15 de març de 2020 fins al 30 de setembre de 2021.

Documentació

  1. Dóna’t d’alta com a usuària en la nostra seu (s’obrirà el 29 de març)
  2. Emplena el formulari d’inscripció al programa i presenta la documentació requerida (pots començar a preparar-la ja. Trobaràs tota la informació en el desplegable ‘descarregar documentació’ al peu d’aquesta pàgina).
  3. Envia’ns, des de la mateixa plataforma, un vídeo d’un minut contestant a la pregunta per què crec que mereixo l’ajuda de Dona+Impuls? (Si vols saber com presentar el teu projecte amb èxit, et recomanem aquest taller en línia: https://youtu.be/iauqzzvjygs)