Èxit de la II Jornada Construint juntes per a dones emprenedores

La jornada sobre dones emprenedores i empresàries celebrada a Muro plena l’Espai 34

Més de 30 persones van assistir a l’esdeveniment, que va comptar amb la presència de na Maria Elena Jaume Sastre, directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals del Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca va celebrar la II Jornada Construint Juntes, un esdeveniment únic que sota l’eslògan “Empoderament empresarial i digital en femení” va tenir lloc a Muro fa uns dies. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa del Consell de Mallorca, va reunir dones empresàries i emprenedores amb l’objectiu d’oferir-los una plataforma per a l’aprenentatge, el treball en xarxa i l’empoderament.

L’enfocament principal de l’esdeveniment va ser la divulgació de casos d’èxit en el món empresarial, destacant el paper de les dones empresàries en aquest àmbit i proporcionant oportunitats per aprendre de les seves experiències. L’objectiu final era impulsar l’èxit professional i personal de les participants.

La jornada va començar amb la presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa a cárrec de una de les nostres companyes, na Raquel Madrigal. A continuació, na Maria Elena Jaume, Directora Insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals del Consell de Mallorca va donar la benvinguda institucional.

Tot seguit va començar la feina en grup i les xerrades, que va comptar amb la moderació de n’Ana Seijo, qui va guiar el públic a través d’una interessant jornada en la qual les participants van tenir l’oportunitat de compartir experiències i estratègies en una taula rodona molt animada.

La taula rodona va incloure, a més de n’Ana Seijo, a n’Araceli Iranzo, del taller-escola d’artistes tèxtils La Escuela Artesana; n’Aina Barros, de la plataforma de visibilitat del petit comerç Comercio Local; na Natalia Rosset, emprenedora sènior a Tutela-T; na Maria Bel Ginard, un nou canvi generacional a Jonc Sabateria i n’Ana María Lechón, community manager a Fusion A2 Digital. Totes elles van explorar els reptes i èxits del seu camí en el món empresarial i tecnològic, creant una xarxa de suport i sinergies i engrescant al públic a abraçar l’emprenedoria com a puntal per al creixement empresarial.

A continuació, n’Ana Seijo va posar en marxa diferents dinàmiques de grup durant la resta del dematí, molt animades i productives.

Més de 30 persones van assistir a l’esdeveniment, destacant la figura de na Marga Ballester, 2a tinenta de Batle de l’Ajuntament de Muro; n’Andreu Cantarellas, regidor de l’Ajuntament de Muro i la directora insular del Consell de Mallorca, na Maria Elena Jaume. La presència d’aquestes figures destacades reflecteix la importància de l’esdeveniment per a la comunitat local i l’interès que genera.

Amb aquesta segona jornada “Construint Juntes: Empoderament empresarial i digital en femení”, el Consell de Mallorca ha apostat per un esdeveniment catalitzador que va reunir part de la comunitat empresarial i tecnològica de Mallorca per fomentar la col·laboració, el creixement professional i la igualtat de gènere. Aquest tipus d’iniciatives són crucials per al futur dels negocis a la nostra illa i per al benestar de les dones empresàries i emprenedores.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪