Mallorca Activa i la Cambra de Comerç celebren un nou curs de màrqueting a Santa Maria

La formació, que es va fer de forma presencial, va comptar amb una desena de comerciants interessats a aprendre a millorar la imatge de marca de les seves empreses

Mallorca Activa i la Cambra de Comerç de Mallorca han celebrat un nou curs de màrqueting a Santa Maria del Camí. Aquesta formació va tenir lloc al centre Ca s’Apotecari, i va tenir a na Paola Somoza com a formadora.

Al curs, que va tenir una durada de 2 hores, es va explicar la importància de tenir una bona imatge de marca de les empreses.

Aquesta formació permetrà, a totes les empreses que hi varen assistir, millorar la seva imatge digital, i elaborar una estratègia per fer visibles tant els comerços com els seus productes.

Una part de la ponència, es va centrar en la imatge de marca del municipi, per millorar la reputació, tant de la localitat, com de les empreses que hi ha a aquell lloc.

Els assistents van valorar molt positivament que els conceptes s’expliquessin mitjançant exemples pràctics de casos d’èxit implantats en altres empreses. A més, va haver-hi molta interacció i participació.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.