Nou assessorament a Sa Coma a una empresa de lloguer de bicicletes

L’oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha assessorat sobre el Kit Digital una empresa situada en el terme municipal de Cala Millor. Aquesta reunió, dirigida per l’agent Sergi Cañellas, ha permès donar la informació sobre aquesta ajut per a la digitalització de les pimes.

En aquesta sessió s’ha donat informació a l’empresari sobre el Kit Digital, analitzant els serveis que més poden encaixar donades les característiques actuals del seu negoci. Alhora s’ha traslladat que l’agent estarà en comunicació constant amb l’empresa per informar sobre noves ajudes disponibles que s’ajustin aquest negoci.

D’altra banda, també s’ha parlat sobre l’eficiència del negoci, així com sobre la imatge de la marca. En aquest sentit, s’han intercanviat punts de vista sobre quines accions es podrien dur a terme per a consolidar la seva posició com a líder en el sector.


L’agent Cañellas també ha suggerit iniciatives com potenciar les ressenyes en el perfil d’empresa de Google oferint incentius als usuaris o l’ampliació de la flota de bicicletes elèctriques, estudiant la possibilitat d’acollir-se a alguna subvenció per a la instal·lar panells solars per recarregar-ne les bateries.