Porreres llença una nova línia d’ajuts per valor de 119.000 €

La línia d’ajuts a Porreres s’adreça al teixit empresarial del municipi

L’ajuntament de Porreres ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19.

La quantitat de la convocatòria es de 119.393,04 € amb la participació del Consell de Mallorca, del Govern Balear i del propi Ajuntament de Porreres.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Porreres per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajuda serà de 1.500 € per establiment, aplicable a tots els epígrafs relatius a l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària (màxim 3.000€).

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20 %.

Per ajudar en la gestió d’aquests ajuts, una agent de Mallorca Activa es trobarà presencialment a l’ajuntament de Porreres el dimecres 2 de juny (de 09:00 a 14:00 h.) i el dijous 3 de juny (de 16:00 a 18:30 h). També es pot contactar cridant al 610 582 939.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts de Porreres, formalitzant la sol·licitud al web d’Ajuts Mallorca.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.