Reunió amb l’Ajuntament de Son Servera pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb la batlessa de Son Servera, Natalia Troya. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

El municipi de Son Servera ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la batlessa del municipi, Natalia Troya, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a l’ajuntament de Son Servera, també varen assistir els regidors serverins de Cultura, Fa Fang Dong Hu, i de Comerç, José Luis Ruiz, i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als representants serverins. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es va explicar, entre altres, la convocatòria PIREP, el Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Son Servera tota la informació necessària sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa els ajuts Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.