Agents de Mallorca Activa assiteixen a la II Jornada del Comerç Local de Sant Llorenç

Agents de Mallorca Activa varen assistir a la segona jornada ‘Comerç Local’, organitzada per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, en la qual es van repassar casos d’èxit i claus per millorar la gestió dels petits comerços

La segona jornada ‘Comerç Local’, organitzada per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, va tenir una important participació per part de l’equip d’agents de Mallorca Activa.

Part de l’equip d’agents de Mallorca Activa es va desplaçar fins al municipi llorencí per escoltar als diferents ponents que varen explicar casos d’èxit a Mallorca i Catalunya.

La jornada es va desenvolupar a l’Espai 36 de Sant Llorenç, i va comptar amb la participació de n’Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza, especialista en dinamització comercial; Anna Serrano Raurell, directora de l’agència de comunicació Yoho; i amb comerciants que van explicar les seves experiències pràctiques i diferents casos d’èxit.

Les dues taules rodones que es varen organitzar, centrades en experiències pràtiques, varen despertar molt d’interès entre les persones que varen assistir a aquesta jornada sobre comerç local a Sant Llorenç.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.