Nou curs ‘Canva’ de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa en sa Pobla

La Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa celebra una nova formació de Canva, per a comerciants de sa Pobla

El municipi pobler ha estat protagonista d’una nova formació de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa. En aquesta ocasió, l’aplicació Canva ha centrat aquest curs a sa Pobla. El curs s’ha pensat per a comerciants del municipi que vulguin impulsar les vendes amb noves creativitats.

El batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, i la regidora de Comerç, Pedrona Seguí, no van voler perdre l’oportunitat d’acostar-se a saludar a les dues representants de l’OAPR Mallorca Activa, Marga Serra i Lluïsa Oliver, així com a la resta de cursetistes que van assistir a la formació.

Dempeus, d’esquerra a dreta: Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla; Marga Serra, agent de l’OAPR Mallorca Activa i Pedrona Seguí, regidora de Comerç. Al costat d’ells, les cursetistes i Lluïsa Oliver, agent de l’OAPR Mallorca Activa.

La formació, que s’ha realitzat a Sa Congregació, ha comptat amb la participació de diverses empreses, dones emprenedores i que fan feina per compte propi al municipi pobler.

En aquesta ocasió, la sessió formativa de Canva ha estat impartida a sa Pobla per l’agent de l’OAPR Mallorca Activa Lluïsa Oliver. Na Lluïsa ha estat l’encarregada d’explicar la utilització de l’eina Canva, les seves funcionalitats i els projectes que es poden crear gràcies a l’aplicació.

Un dels avantatges d’aquesta sessió pràctica és que totes les participants van comptar amb un ordinador. Gràcies a aquests equips, l’alumnat pot realitzar pràctiques per a aprendre a fer servir aquesta eina informàtica i gratuïta.

Les participants del curs es van mostrar molt satisfetes d’aquest curs impartit per Mallorca Activa amb la col·laboració de l’ajuntament de sa Pobla.

Al llarg de les pròximes setmanes, l’OAPR Mallorca Activa celebrarà noves jornades de formació de Canva a diferents indrets de la nostra illa, per tal d’ajudar al teixit empresarial a millorar la seva comunicació i impulsar les vendes.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Aquesta nova OAPR és part del programa Acelera Pyme, una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes.