Nou assessorament a Sa Pobla per impulsar la digitalització de l’empresa local

La propietària del gabinet d’estètica Imatge rep l’assessorament a Sa Pobla de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa per millorar el seu negoci.

L’Oficina Accelera Pime Rural – Mallorca Activa va brindar assessorament a Sa Pobla, a través del nostre company Joaquín Martín, a na Maria Antònia Bonnín, propietària del centre.

En aquesta sessió, es va oferir un assessorament individual i presencial. El focus va estar en les solucions digitals proporcionades pel programa d’ajuda Kit Digital i la sol·licitud d’aquesta. S’exploraren a fons les oportunitats que la iniciativa brinda a les empreses, es va realitzar un diagnòstic per determinar el nivell actual i les possibles solucions digitals aplicables, destacant la possible creació d’una pàgina web i el servei de CRM. Anàlogament, es va procedir a sol·licitar l’ajut per a la futura implementació d’alguns dels serveis recomanats.

La sessió d’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural – Mallorca Activa va proporcionar a Maria Antònia Bonnín una visió clara i estratègica per a la seva empresa Imatge. S’abordaren altres aspectes rellevants com l’ús de les xarxes socials per a la promoció del negoci i l’optimització dels continguts digitals per aconseguir un millor posicionament en els cercadors.

Amb l’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural – Mallorca Activa, na Maria Antònia Bonnín està prenent passos importants per a la digitalització del seu negoci, millorant així les oportunitats de creixement i èxit.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.