Lloseta coneix de primera mà la plataforma de Mallorca Activa

L’agent de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, es reuneix amb l´agent d’ocupació del municipi, Joan Llobera, per coordinar futures línies d’actuació conjunta.

La plataforma Mallorca Activa ja s’ha presentat oficialment a Lloseta. L’agent de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, va ser l’encarregada d’explicar a l’agent d’ocupació i desenvolupament local, Joan Llobera, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent amb la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, van centrar part de la conversa.

Per altra banda, es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Lloseta algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa, així com futures línies de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloseta i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, a més d’un programa d’assessorament al consistori i al seu teixit empresarial o formació presencial al municipi.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Joan Llobera, agent d’ocupació i desenvolupament local de Lloseta, i Raquel Madrigal, agent de Mallorca Activa.