Com una emprenedora de Muro obrirà el seu estudi de fotografia animal amb el suport de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

L’emprenedora de Muro Xisca Puig va rebre assessorament personalitzat en xarxes socials, eines digitals i ajuts per a fer realitat el seu somni de fotografiar animals.

Na Xisca Puig és una emprenedora de Muro que té un somni: obrir el seu propi estudi de fotografia enfocat a la fotografia animal. Per a fer realitat el seu projecte, està rebent el suport i l’assessorament de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa, una iniciativa del Consell de Mallorca per a impulsar la transformació digital i l’emprenedoria en els municipis de menys de 20.000 habitants.

L’agent Rafel Cladera, de l’OAPR Mallorca Activa, ha realitzat un assessorament personalitzat a na Xisca en el qual va treballar en la part de xarxes socials per al seu negoci (Instagram i Facebook), WhatsApp Business, Google My Business, Canva i sobre les ajudes del Kit Digital i la de nous autònoms de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial).

Na Xisca ha agraït l’assessorament rebut i va destacar que li va servir per a millorar la seva presència en línia i per a conèixer les diferents eines digitals que pot utilitzar per a promocionar el seu futur estudi de fotografia animal. A més, va assenyalar que vol treballar amb l’IDI la part del pla d’empresa per a poder demanar l’ajuda que va sortir l’1 de març per a nous autònoms.

L’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa pertany al programa Acelera Pyme, una iniciativa del ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes. El programa està desenvolupat per Red.es, entitat dependent de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, i s’emmarca en el Pla de Digitalització de Pimes 2021 – 2025, que compta amb més de 4.000 milions d’euros de pressupost.

La nova Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa neix amb quatre objectius: impulsar la transformació digital de les pimes mallorquines en els municipis de menys de 20.000 habitants, amb eines com l’assessorament i la formació; proporcionar una plataforma per a generar un ecosistema digital i comunitat nacional entorn de la transformació digital; oferir serveis d’alt valor per a impulsar la transformació digital del major nombre de pimes de Mallorca; i promoure altres objectius prioritaris o estratègics, com poden ser l’emprenedoria, els Objectius de Desenvolupament Sostenible o el foment de sectors estratègics.

L’equip d’agents de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa està obrint diferents espais als municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa. Per estar informat de tot el que va passant, per sol·licitar un assessorament personalitzat o assistir a alguna de les nostres formacions gratuïtes, posem al teu abast diferents vies de comunicació:

Seguim…