Un agent de Mallorca Activa visita Muro per impulsar el directori d’empreses

L’agent també va presentar la plataforma digital Mallorca Activa al teixit empresarial del municipi

L’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, va visitar Muro per impulsar la creació del nou directori d’empreses de Muro, una acció que s’ha posat en marxa en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

El municipi del Pla es va incorporar al mes de juliol al directori d’empreses de Mallorca Activa. Aquest directori és un dels principals projectes de la plataforma Mallorca Activa, la nova plataforma digital del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

L’equip d’agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’assessorar a les empreses que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis, i impulsen accions, com ara, la incorporació al directori d’empreses.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Actualment, el grup d’agents de Mallorca Activa segueix fent feina en col·laboració amb tots els ajuntaments de menys de 20.000 habitants de Mallorca per incorporar nous municipis al directori d’empreses. Al llarg dels pròxims dies s’aniran afegint noves localitats.

Aquí es pot consultar el directori d’empreses de Mallorca Activa.

I recorda, si la teva empresa no apareix al directori, i vols millorar la teva visibilitat digital, apunta’t!