Comença el repartiment del nou directori municipal d’Algaida, Pina i Randa

El directori és una guia comercial, amb els telèfons i les adreces de contacte de les empreses i comerços del municipi, que ha editat en paper l’Ajuntament d’Algaida amb el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

El dimecres dia 21 i el dijous dia 22 de juliol es va començar a repartir als domicilis dels tres nuclis i a les bústies dels residents a foravila el nou Directori comercial d’Algaida, Pina i Randa.

A l’acte van estar presents la regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, la de Cultura, Margalida Garcies, el president de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, Manolo González i la tècnica de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, que es feren càrrec de la presentació del directori.

El directori és una guia comercial, amb els telèfons i les adreces de contacte de les empreses i comerços del municipi, que ha editat en paper l’Ajuntament d’Algaida amb el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca. També es pot trobar aquest document a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila, a la Biblioteca Municipal i, en versió electrònica i en format PDF, al web de l’Ajuntament d’Algaida.

Amb aquest directori, l’Ajuntament d’Algaida vol reivindicar els comerços i empreses d’Algaida, Pina i Randa i oferir una eina pràctica per a tenir-los més a prop, agrupats per àmbits temàtics i amb la informació completa de contacte (adreces postals i electròniques, telèfons, xarxes socials i webs comercials).

Les empreses d’aquest municipi estan presents al directori del Mallorca Activa i totes les seves dades es poden consultar mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/AjutAlgaida

A la imatge, d’esquerra a dreta, la regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, la de Cultura, Margalida Garcies, el president de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, Manolo González i la tècnica de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, presentaren el directori.