Assessorament Selva: L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ajuda a dos joves emprenedors

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca per donar impuls al teixit econòmic dels municipis de menys de 20.000 habitants, ha donat un assessorament empresarial excepcional a dos joves residents de Selva. Miquel i Esperança Perelló, dos entusiastes germans, estan assumint el repte d’administrar el conegut Bar Can Pereó, un establiment que va ser propietat dels seus avis durant molts anys.

Després de registrar-se com a autònoms, aquests joves emprenedors estan treballant de valent en el desenvolupament d’un pla de negoci que els permeti optar a una subvenció de 5.000€ destinada a nous autònoms. També s’han informat sobre altres formes de suport financer, com la prestació de 480€ que s’espera que estigui disponible a partir del mes de juliol, així com el Kit Digital que demanaran més endavant, un cop l’empresa hagi complert 6 mesos d’activitat.

L’equip de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, encapçalat al municipi per l’agent Rafel Cladera, ha elaborat una exhaustiva anàlisi del pla de negoci i ha estat treballant de valent per afinar-lo. Actualment, els Perelló tenen l’etapa de formació pràcticament finalitzada, mentre que l’elaboració completa del pla de negoci es troba en les seves últimes fases. La pròxima sessió, que serà la tercera, de l’assessorament se centrarà en la tramitació de la sol·licitud per a l’obtenció d’aquesta ajuda econòmica tan necessària.

L’assessorament proporcionat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa és fonamental per a Miquel i Esperança, ja que els permet obtenir el suport necessari per dur a terme aquesta transició cap a la gestió del negoci familiar. Gràcies a aquesta ajuda experta, els joves emprenedors disposen ara de les eines necessàries per crear un pla de negoci sòlid i coherent, que els permeti aprofitar les oportunitats de creixement i desenvolupament empresarial al municipi de Selva.

Aquest exemple d’assessorament empresarial personalitzat posa de manifest la importància de les iniciatives com l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, que no només fomenten l’esperit emprenedor, sinó que també contribueixen a la vitalitat econòmica de les zones rurals. És d’esperar que més joves emprenedors segueixin els passos dels Perelló i aprofitin els recursos disponibles per aconseguir el seu somni empresarial i contribuir al creixement i la prosperitat de les seves comunitats locals.

Amb l’ajuda de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, Miquel i Esperança Perelló estan fent un pas ferm cap al futur empresarial de Selva, amb la confiança que la seva dedicació i l’assessorament expert els conduiran a l’èxit. Tot plegat, aquesta iniciativa demostra el compromís de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa de treballar amb empresaris emergents i de potenciar el creixement econòmic a través de l’assessorament professional i el suport financer.

Els joves emprenedors de Selva, Miquel i Esperança Perelló, estan rebent un assessorament empresarial excepcional per part de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa. Amb l’objectiu de desenvolupar un pla de negoci sòlid i complet, aquests germans estan treballant estretament amb l’agent Rafel Cladera per optar a subvencions i altres formes de suport financer. Amb l’ajuda d’aquesta iniciativa, Miquel i Esperança aspiren a enfortir l’economia local i a donar un nou impuls al Bar Can Pereó, en el cor de Selva.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…