Comerços de Sa Pobla es formen en l’ús de Canva per a millorar la seva presència en línia

Una segona sessió de formació de Canva s’ha dut a terme al municipi de Sa Pobla per a quatre comerços que volen crear les seves pròpies publicacions i cartells.

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa va organitzar per segona vegada una sessió de formació de Canva al municipi de sa Pobla, dirigida a comerciants que havien sol·licitat prèviament la formació. Aquesta segona sessió es va realitzar perquè en la primera, que va tenir lloc al mes de gener, alguns comerciants no van poder assistir.

En total, quatre comerços van participar en aquesta formació, on van aprendre a fer servir aquesta eina en línia per a crear les seves pròpies publicacions i cartells en els seus establiments. Canva és una eina molt útil per als comerciants, ja que els permet crear contingut de qualitat sense haver d’invertir grans quantitats de diners en dissenyadors gràfics o en programes costosos.

Durant la sessió de formació, els assistents van aprendre a utilitzar les diferents plantilles, imatges i dissenys que ofereix Canva per personalitzar les seves publicacions i fer-les úniques. Això els permetrà millorar la seva presència en línia i també en els seus establiments físics, ja que podran promocionar els seus productes o serveis de manera més atractiva i professional.

Per tant, la formació de Canva s’ha convertit en una gran oportunitat per als comerciants de Sa Pobla per millorar la seva presència en línia i fer créixer els seus negocis. Esperem que en el futur es realitzin més sessions de formació per ajudar més comerços a aprofitar al màxim les possibilitats que ofereix aquesta eina en línia.

Els agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…