Mallorca Activa, nova Oficina Acelera Pyme Rural del Consell

La nova Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa impulsarà la transformació digital de les pimes de l’illa

La nova Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi als municipis de menys de 20.000 habitants.

Aquesta nova OAPR és part del programa Acelera Pyme, una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes.

El programa està desenvolupat per Red.es, entitat dependent de la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, i s’emmarca en el Plan de Digitalización de Pymes 2021 – 2025, que compta amb més de 4.000 milions d’euros de pressupost.

La nova Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa neix amb quatre objectius:

  1. Impulsar la transformació digital de les pimes dels municipis de menys de 20.000 habitants de Mallorca, amb eines com l’assessorament i la formació.
  2. Proporcionar una plataforma per a generar un ecosistema digital i comunitat nacional entorn de la transformació digital, sent aquest el punt neuràlgic que connecti a tots els grups d’interès unificant capacitats.
  3. Oferir serveis d’alt valor per a impulsar la transformació digital del major nombre de pimes de Mallorca.
  4. Promoure altres objectius prioritaris o estratègics, com poden ser l’Emprenedoria, els Objectius de Desenvolupament Sostenible o el foment de sectors estratègics.

Ben aviat us seguirem informant de tot el que posarem en marxa als municipis de Mallorca.