Continuem amb l’assessorament a empreses i ens desplaçam a Pollença

Un agent de Mallorca Activa imparteix una jornada d’assessorament personalitzat a empreses de Pollença

L’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a empreses a Pollença.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses de Mallorca. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

En Rafel Cladera es va encarregar d’atendre i assessorar a na Miriam Gómez, responsable de l’empresa Miri Live in Balance. Na Miriam és entrenadora personal i quiromassatgista, i dóna servei tant a domicili com al local que té a Alcúdia.

Els agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la seva digitalització.

Les plataformes Google My Business, Facebook, Instagram i WhatsApp van centrar la part digital de la jornada a Pollença.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.