Més de 100 matriculacions en les primeres hores dels nous cursos Mallorca Activa

Ahir es va posar en marxa una nova ronda de cursos Mallorca Activa, i l’acollida va ser extraordinària: més de 100 persones es varen matricular en les primeres cinc hores

Els nous cursos Mallorca Activa han començat amb molta força. Més de 100 persones es varen matricular en les primeres cinc hores. Aquest extraordinari inici dóna una idea de la importància que els cursos Mallorca Activa han agafat a la nostra illa.

La segona ronda de cursos estrena una nova plataforma educativa amb importants novetats pels estudiants:

  • Interfície més clara
  • Millor traducció al català
  • Millor comunicació entre alumnes a través de missatgeria i fòrums de debat
  • Facilitats a l’hora de consultar el progrés en un curs.
Les principals novetats en l’oferta formativa

Una de les novetats més importants dels nous cursos Mallorca Activa és la modalitat de teleformació amb formador. Per primera vegada, la plataforma digital de formació Mallorca Activa comptarà amb formadors per impartir cursos relacionats amb les competències digitals, el màrqueting i la promoció de productes en línia i tasques de llanterneria, instal·lació d’energies renovables i obra bàsica.

Aquest nou curs que ara comença, comptarà, a més de les introduïdes als cursos en modalitat de teleformació, amb noves temàtiques als cursos d’autoformació digital. Dins aquestes temàtiques noves destaquen les de igualtat o cultura i patrimoni.

També es podran fer cursos per ampliar temàtiques relacionades amb el comerç, el màrqueting (més adreçat al món digital i les xarxes socials) o el disseny gràfic (AutoCAD, Photoshop, GIMP).

Per completar aquesta gran oferta formativa de Mallorca Activa, i gràcies a la col·laboració de la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, posarem en marxa nous tallers de català.

En total, els nous cursos de Mallorca Activa arribaran a la quantitat de 47 cursos de 9 famílies diferents, dels quals n’hi ha 32 de nous en el format d’autoformació. En el cas de la teleformació, podreu trobar 9 cursos de 3 famílies diferents, tots nous.

L’oferta formativa gratuïta consta, en total, de 56 accions formatives (de moment) des de març fins a octubre, i la matriculació ja és oberta. Al llarg del curs es podran tancar acords amb altres entitats per tal de posar en marxa noves ofertes formatives.