Curs Identitat Digital a Felanitx: Cl@ve, Clau Pin i el certificat digital en el focus per a les PIME

Gran afluència del sector emprenedor i població al nou curs d’Identitat Digital a Felanitx, a on adquireixen habilitats digitals per impulsar les seves empreses

Un emocionant curs d’identitat digital s’ha dut a terme amb èxit al municipi de Felanitx, centrat en les plataformes Cl@ve, Clau Pin, Clau Permanent i en el certificat digital. Aquesta iniciativa de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, ha estat dissenyada específicament per a les petites i mitjanes empreses (PIME) i va comptar amb una gran assistència de participants.

Durant aquest programa formatiu, impartit per l’agent de l’OAPR Mallorca Activa Roberto Pérez, els assistents van tenir l’oportunitat d’adquirir coneixements pràctics sobre com realitzar tràmits en línia i les diverses formes d’identificació digital. Es van abordar temes com ara el procés de sol·licitud del certificat digital, essencial per a la validació de l’identitat en entorns digitals.

Un dels moments culminants del curs va ser quan els participants van poder obtenir el seu propi certificat digital i acreditar la seva identitat de manera oficial en les oficines de l’ajuntament de Felanitx. Això els permetrà accedir a diversos serveis en línia i realitzar tràmits administratius de forma àgil i segura.

A més, en el transcurs de la sessió, es va proporcionar una introducció al servei de la carpeta ciutadana, una plataforma digital que facilita l’intercanvi d’informació i la comunicació entre els ciutadans i l’administració local. Aquest recurs s’ha convertit en una eina imprescindible per als habitants de Felanitx, ja que simplifica l’accés a documents importants i agilitza els tràmits burocràtics.

Amb l’èxit d’aquest curs de identitat digital, el sector emprenedor i els residents de Felanitx estan millor preparats per afrontar els reptes de la societat digital actual. Aquesta iniciativa ha demostrat ser una oportunitat invaluable per a tots aquells que busquen aprofitar al màxim els avantatges que ofereixen les noves tecnologies en el món empresarial i administratiu.

Per obtenir més informació sobre el Certificat Digital i la plataforma Cl@ve, podeu visitar el web oficial de la FNMT.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarrega d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…