Cursos Mallorca Activa 2022/2023: pensant en tu

Sanitat, comerç, màrqueting digital, SEO, direcció, finances… Aquestes són algunes de les especialitats dels nous cursos gratuïts de Mallorca Activa 2022/2023

Ja hem obert la matrícula dels nous cursos gratuïts que Mallorca Activa ha posat en marxa per al període 2022/2023.

La digitalització de les empreses continua sent protagonista gràcies a diverses novetats. Per començar posam en marxa el curs d’Estratègies de màrqueting digital. Aquest curs et dona les claus per diferenciar els diferents tipus de màrqueting a internet, com el OnetoOne, el de permís, el d’atracció, el de retenció i el de recomanació. També podràs identificar i analitzar l’usuari per poder adaptar el producte o el servei i conèixer les estratègies CRM i els avantatges del màrqueting digital.

Una altra de les opcions formatives relacionades amb el món digital és el curs de Posicionament a cercadors web: SEO i SEM. Aquesta formació destaca pels seus objectius:

  • Conèixer la importància del posicionament web i identificar les característiques d’un posicionament patrocinat.
  • Ampliar els coneixements sobre SEO i el treball SEO.
  • Analitzar els objectius i les accions necessàries per assolir un bon posicionament web.
Comerç

Les PIMES, microempreses i persones que treballen per compte propi al comerç podran fer diversos cursos que els podran interessar. Un d’ells és el de Comerç electrònic, on s’aprendran nocions bàsiques sobre el comerç electrònic, conèixer els avantatges i inconvenients que suposa tenir-lo o saber quins tipus de comerç electrònic existeixen.

Una altra de les formacions del nou curs a Mallorca Activa, també pensat per a les empreses, és el de PRL en el comerç i primers auxilis. Aquest curs busca, principalment, dotar els treballadors de la formació necessària que els capaciti i prepari per desenvolupar competències i qualificacions en llocs de feina que comportin responsabilitats, per una banda, de programació, amb el fi que adquireixin els coneixements necessaris per realitzar una organització correcta i adequada del treball i, per altra banda, de direcció, pel fet que els encarregats d’organitzar el treball han de tenir una formació correcta en la matèria a fi de maximitzar els recursos, tant materials com humans, de què disposa l’empresa.

Sanitat

En matèria sanitària posam en marxa el curs d’Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions, una formació que serveix per aprendre a seleccionar i preparar els materials i instruments per facilitar l’observació i/o exploració dels usuaris d’acord amb el protocol establert i a les indicacions del responsable del pla de cures.

També dins el sector sanitari, us portem el curs d’Emergències sanitàries. Aquesta formació us permetrà conèixer les emergències sanitàries més freqüents, adquirir destreses a l’hora de realitzar el suport vital bàsic i avançat o aprendre a actuar amb efectivitat front als diferents tipus d’emergències, entre d’altres coses.

Direcció d’empreses

En relació amb la gestió i direcció empresarial, ens trobem amb el curs sobre Direcció i finances. Aquest curs, la durada del qual és de 50 hores, permet entendre les relacions necessàries entre la composició de l’estructura financera per a l’equilibri financer de l’empresa. Les personas que facin aquest curs, també aprendran a identificar les obligacions i fons propis com a part de l’estructura financera, diferenciar-los entre no exigible i exigible i, pel que fa a aquest darrer cas, si són corrents o no corrents.

Finalment, posam en marxa, per primera vegada, una formació sobre Direcció de recursos humans. Aquest curs està pensat per a persones que volen comprendre la direcció de Recursos Humans de manera estratègica per a la gestió competent i exitosa de qualsevol empresa o aprofundir sobre la transformació d’un enfocament administratiu i a curt termini a un enfocament de gestió del talent i orientat al futur de l’organització.

Ja es pot fer la inscripció a aquests nous cursos gratuïts, de forma telemàtica, a l’apartat de Formació del web de Mallorca Activa.

I recorda, tots els cursos de Mallorca Activa tenen certificació oficial.