Èxit de la nova jornada d’assessorament de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa a Felanitx

Nous emprenedors es van dirigir a l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa a Felanitx per a assessorar-se sobre els seus futurs projectes

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca ActivaRoberto Pérez, ha dirigit una nova jornada d’assessorament personalitzat al municipi de Felanitx.

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a diferents persones que fan feina per compte propi. Els diferents ajuts que hi ha ara mateix i les diferents possibilitats de finançament van ser protagonistes d’alguns d’aquests assessoraments.

Entre les persones que van rebre assessorament, cal destacar a un jove interessat a posar en marxa un negoci de pa i una emprenedora que es planteja muntar una empresa d’organització d’esdeveniments per a nins i nines.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

L’equip d’agents de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa està obrint diferents espais als municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa. Per estar informat de tot el que va passant, per sol·licitar un assessorament personalitzat o assistir a alguna de les nostres formacions gratuïtes, posem al teu abast diferents vies de comunicació:

Seguim…