Gran èxit de la convocatòria d’ajuts a empreses liderades per dones

La demanda d’informació de la convocatòria d’ajuts a empreses liderades per dones suma més de 150 assessoraments

La demanda d’informació de la convocatòria d’ajuts a empreses liderades per dones està sent un gran èxit, i l’equip d’agents de Mallorca Activa ja ha realitzat més de 150 assessoraments a dones de la nostra illa.

Es tracta d’uns ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable destinat a projectes empresarials singulars liderats per dones. Una de les principals característiques que han de complir aquests projectes és que han de contribuir a la transformació del model econòmic i social de Mallorca.

En aquests moments ja s’han superat els 150 assessoraments, que s’han fet tan presencialment com a través del telèfon de Mallorca Activa, el 610 582 939.

Aquest telèfon de Mallorca Activa s’ha posat en marxa per donar resposta sobre els dubtes de tramitació i assessorament dels ajuts a dones que volen posar en marxa, o que ja tenen funcionant, una empresa singular.

L’òrgan gestor d’aquests ajuts a empreses liderades per dones és la Direcció Insular de Coordinació del Departament de Presidència del Consell de Mallorca.

Marga Serra, agent de Mallorca Activa.

L’agent de Mallorca Activa, Marga Serra, és l’encarregada de gestionar les cridades i les visites de les usuàries interessades a rebre més informació i assessorament del tràmit d’aquests ajuts.

Si voleu saber més dels ajuts a projectes empresarials singulars liderats per dones, podeu demanar més informació cridant al 610 582 939 o visitant la nostra secció d’Ajuts Mallorca.