Impulsant la digitalització del teixit empresarial de Consell

Mallorca Activa segueix endavant amb el servei formatiu de digitalització per a empreses, pimes i persones treballadores per compte propi. La nova jornada s’ha fet a Consell.

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. La nova jornada s’ha fet a Consell.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença el passat mes de març. Una nova edició ha tingut lloc al centre de formació de Consell, a on les agents de Mallorca Activa, Raquel Madrigal i Llüisa Oliver, ha fet una nova edició de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa.

Aquesta primera ronda de tallers formatius se centrarà en la digitalització bàsica dels petits negocis, com els que van ser presents en el centre de formació de Consell.

Mallorca Activa i la col·laboració amb els ajuntaments

La jornada va començar amb l’explicació en detall, per part de na Raquel Madrigal, de com funciona la seva col·laboració amb l’Ajuntament de Consell, una col·laboració molt important per al petit comerç local en aquests moments post pandèmia.

Entre el més destacat de la intervenció de Madrigal, es trobava la seva exposició sobre com funciona l’assessorament als ajuts Next Generation que fa actualment Mallorca Activa. L’agent també va explicar el funcionament del directori d’empreses de Mallorca Activa, així com l’apartat de formació d’aquesta entitat.

Digitalització i empresa

Na Lluïsa Oliver va explicar a continuació temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. Així, l’agent de Mallorca Activa va explicar eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses de Consell.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.