Les Jornades de Digitalització Mallorca Activa es traslladen a l’institut

50 alumnes d’FP de la Cooperativa d’ensenyament Es Lledoner – Col·legi Sant Alfons, de Felanitx, participen en una nova jornada de digitalització i emprenedoria. És la segona celebrada a un institut de la nostra illa

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. I en aquesta ocasió, la Jornada de Digitalització Mallorca Activa s’ha fet a un institut, a la Cooperativa d’ensenyament Es Lledoner – Col·legi Sant Alfons, de Felanitx.

El centre felanitxer va acollir aquesta jornada de digitalització, que ha estat la més multitudinària de totes les celebrades fins ara. Uns 50 joves, estudiants del Grau Mitjà de Tècnic en Guia en el Medi Natural i Temps Lliure varen assistir per conèixer, de primera mà, com es pot emprendre i digitalitzar les seves futures aventures empresarials, una vegada acabin els seus estudis.

Digitalització i empresa

Al llarg de la jornada, l’agent de Mallorca Activa, LLuïsa Oliver, va explicar als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci en l’actualitat.

Una de les claus d’aquesta formació va ser l’explicació d’un pla d’empresa, com s’ha de fer i quins beneficis aporta al futur d’una organització. També es van explicar les distintes formes d’aoutoocupació existents actualment.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts, ja que són de gran importància per a la promoció d’un negoci.

La jornada es va viure amb intensitat i una gran participació per part del conjunt d’alumnes a causa de la posada en marxa, per primer pic, d’un exercici pràctic. En aquest exercici, fet per grups, es van executar diferents plans d’empresa en els quals, els alumnes, varen crear diferents projectes emprenedors relacionats amb els seus estudis.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.