Mallorca Activa es presenta a Costitx

L’agent de Mallorca Activa, Fabiola Ocete, es reuneix amb l’AODL de Costitx, Catalina Company, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Costitx. L’agent de Mallorca Activa, Fabiola Ocete, es va encarregar d’explicar a l’AODL del municipi, Catalina Company, aquest nou projecte digital del Consell de Mallorca.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Costitx algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. També es va parlar de futures vies de col·laboració entre l’Ajuntament de Costitx i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com de posar en marxa el directori d’empreses del municipi.

Per la seva part, na Catalina Company ha explicat els diferents tallers formatius que es fan al municipi, com ara els de ioga, gimnàstica o el taller de memòria per a gent gran.

El nou calendari d’esdeveniments de Mallorca Activa també ha interessat a Costitx, ja que s’està convertint en un referent de les activitats que es duen a terme a la nostra illa. De fet, el proper mercadet de Nadal de Costitx ja s’ha afegit al calendari de la nostra plataforma.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.